Tyska Protokollet

By: René Voigt and Daniel Angermann


QM Protokoll 23 februari 1996

Moin, moin!

Inledningsfrasen är tyska. Det hörs inte just nu men det är två tyskar som håller på med det här och så får ni nöja er med allvarliga grammatiska fel, däremot slippar ni våran brytning...

Till ämnet.
Närvarande på mötet:

Daniel, Icke, TD, Daniel/4, Tomas+Babe, PO, Täby-Martin, Johan, Niklas, Icke-Niklas, Yalle, Mats, Pjär, Steven Hawking, Mickey, Loulou, René, Petterle, Boston-Marc, Annika, den nye och gamle Stefan, Amgad, Nisse, Lennart, Icke-Andreas, Bernis, Anna, Hellen, Kristian, Hellens lillasyster.

Quarnevalen. Våran mästare skulle säga: Det är skitviktigt. Alla ni som beställt Quarnevalsprylar, ni måste lämna in stålarna. T-shirt: 80:-, nulla 25:-, medaljer 30:-. Först när alla har betalat, är Mats villig att lämna ut grejerna.
En sak till: Endast de som bygger får supa!!!

Klubbmästarskivan: Den har redan varit ("vid" överstruket) i skrivande stund. QM kunde tack vare Annas nedskärningar på andra plan bjuda på kalaset. Ett jättetack till Anna alltså. Applåd, applåd!! Och vad vi kommer ihåg så hade vi nog qul.

Fakultetsmiddag: Den har inte varit utan äger enligt Mats rum 16 mars. Ytterligare information: Det är en middag med fakulteten vid kvällstid. Det kommer å finnas mat också. *

Envoy's nomineringslista: Vi har ingen aning om det är för sent att skriva sitt namn på denna lista. Vi vet bara att den är viktig och att vi ska göra reklam och så där. Får vi nämligen tillräkligt många röster så säkrar detta QM's och därmed Pripp's överlevnad. Det är alltså propaganda som gäller!!!

10 april Wam's trophy. Vad vi har förstått bjuder Brittis in gamla polare från förr. Mer kan vi inte säga om det just nu.

Pubchefsmöten: De är varannan tisdag och Icke-D tår gärna emot klagomål och beröm vilka han sedan kan framföra på dessa möten. Vi måste tillägga att Icke har ett allvarligt problem som kommer att leda till djupa depressioner om inte ni bidrar med konstruktiva lösningsförslag. Det som uppskakar honom är att vi har alldeles för få pennor bakom baren! De försvinner utan att säga hej då. Det ryktas till och med att det lär finnas kunder vilka inte lämnar tillbaks dessa skivföremål. Think!!!

Hamburgare: Det var bättre förr!!! Detta om detta.

Täby-Marty: Han sysselsätter sig sedan 26 februari med pumpguns, granatkastare, robotars, minor, chainguns, shrapnel, dumdumkulor, chainsaws, splittergranater, plasmaguns, BFG6000 och dyligt. Han har kul med andra ord.

Melodifestivalen: Har redan varit som ni vet. Tack vare Petter, Icke, Martin (glömde vi någon?) är QM med på Quarnevals-CD:n.

Icke-D kollade intresset för en eventuell Åboresa. 1QM:s förkör:

Hur mycket förväntar ni er ska vi komma ihåg? Minnerna vi har är rätt fragmentariska men efter talrika återupplivningsförsök på våra högra hjärnhalvor kan vi berätta det följande.

Hellen, Annika och Yalle fixade svinbra käk. Efter middagen (efter eftermiddagen så att säga) hade självaste Michelin, som hade smugit sig in på förköret, inte svårt att inse att han "bara sysslade med råttfrat hittills!".
Vilkaédédå som blev invalda?
Jo det var Täby-Martin och 1/4. De fick styrka att de har behörighet att tillhöra den högre kasten av ovebärare. Aspiranterna skulle hitta på någon schyst låt vilken skulle innehålla Q, M och ko. Dessutom hade de fått i uppdrag att fixa en fin present som skulle börja med ko. Allt detta skulle klaras inom två timmar. Tidsåtgången var ansåg dock Tomas och René alldeles för generöst beräknad. Därför förkortades tiden med en timme och M och 1/4 klarade sig utmärkt. Alla blev glada. Tidtagningen gjorde klart att de kan: 1/4: 6,30 sec; Täby-M: 8,28 sec. -Härmed än en gång: grattis!!!-

Världen är omvänd. De sju tecken. Ebb och flod har upphört. Daniel Lindhagen har fotsvamp. Rum-tid-kontinuum är störd. Jorden har kastats ur sin bana. Varför all smärta och allt lidande? Hamburgare --> sten --> tandvärk --> ont i ryggen. Nu har PO bestämt sig att aldrig mer sjunga Yngwe Sprätt.

Efter detta dryckeslag tumlade vi till Squttet. Angående detta har vi inga minnen.

Söpen schall ni förgäten worrn ock mok schiet.Und tschüß!


Renés och Daniels signatur.

R & D (Research and Development)* 16.mars : Nubbedraget hos fysiker 210:- Svenska Pesos
      17 nubbar 0,02 + 2 øl + 1/2 flaska vin. Anmälning senast
      13. mars.
1 se gärna QM-prottokoll 10/11 - 95.

Inskrivet av P-O


qm-camp