QM PRUtokoll möte 10/2

By: Stefan Haking


QM PRUtokoll möte 10/2 (Staffan Hellstrand hoolabaloo)

M var inte där (Fortfarande förkyld.... ere HIV eller...)

övriga närvarande

Meri (finlands svar på Emma Sjöberg)
Pruo (jag kommer inte ihåg om han var rakad då men nu är han det hurra!)
Lennart (Hörapparat, pacemaker och selentabletter i högsta hugg)
Jag själv (på franska MOI meme)
(f) Ullis (Nykter endast en kort stund till)
Sara (Kistas svar på Jeanne d'Arc)
Anke (nu vet jag vem det är)
Icke-Daniel (klipp dig......inte, så lovar jag att förmodligen inte raka mig)
Johan (ditt sabla möörketelsvåljp) (inte fan vet jag)
Daniel (stjärnan i den svenska versionen av Bron över floden kwai)
Robban (QMs svar på Weiron) (Nilecity, din vän i etern)
Nisse (QMs svar på Joseph Goebbels)
P-O (QMs svar på Gammelsmurfen) (skitkul)
Jakob (QMs svar på Janne Långben)
Mia (QMs svar på Kim Basinger).......(hehehe)
Oliver (Tysklands svar på Hasse Ekman) (ingen fattar)
Mathias (Tysklands svar på Bart Simpson) (have a cow)
Daniel (Tysklands svar på Arne Weise) (lååååångsökt och grym)
René (Allå, Allå?)
Pedra(Lennarts svar på allting)

Ullis hade varit på vaktmöte där man diskuterat vaktfrågor.....
Det är viktigt att folk inte slipper ut med glas för om det går sönder måste vi sopa upp splittret å de e inte kuligt! FRAMFÖRALLT får folk inte gå ut med öl för då kan utskänkningstillståndet RYKA all världens väg!!!!

Överhufvedtaget måste vi i fortsättningen ha nyktra personer som deltar och ser till att olyckor inte inträffar. Samt om det ändå skulle inträffa dylika missöden kan dessa personer göra olycksförloppet eller dess följder mindre allvarliga. Allvarligheten accentuerades av att Pruo förtäljde historien om hur det gick när han skulle förklara för ambulansmännen vad som hade inträffat när en galning från Valhall drack flytande kväve i kasquen i höstas (kvävet skulle man kyla punschen med inte förtära). Han drack och därefter fick han ett olyckligt ansiktsuttryck och yttrade små interjektioner i stil med AJAJ och OJOJOJ. Nåväl, sjukvårdarna anlände för att bära honom till ambulansen och Pelle (NYKTER för ovanlighetens skull) försökte förklara att offret inte sa AJAJ på grund av att han druckit alkohol utan kväve. Budskapet gick tydligen inte fram fast Pelle var nykter och offret låg på sjukhuset hela natten och sputade ur sig interjektioner och på morgonkvisten konstaterade en läkare att hans magsäck hade exploderat till följd av intagandet av det kylda kvävet. INTE BRA! Eftersom det tydligen kan vara nog så svårt att hantera en sådan här situation nykter inser väl alla att det inte blir bättre av att alla är fulla!?!

Problemformulering: Ullis och M har svårt att hålla sig nyktra, men det behövs att någon é nykter under festande där olyckor kan inträffa (alltid).

Förslag: Skaffa en nykterist till QM typ den där N&%@rden som Klubb har. Vi kanske skulle locka över honom? OOOH NEEEEJ! hördes QM mässa unisont...
Än så länge ser vi ingen ljusning i frågan utan framtiden får tydligen utvisa vad för åtgärd som ska tas till.....MEN OK det som gäller NU är i alla fall att någon måste vara nykter och det är M och (f)Ullis som har ansvaret i första hand för vad som härnder men de kan ju alltid utse någon som kan hålla koll (men inte tvinga) i deras ställe så att de kan försvinna in i dimman...!

När det gäller fester i typ Villa Bellona måste det städas bättre efteråt, typ öppna spisen och glas på golvet......gäller hela Pru. Vi måste även sopa båttre utanför posten och akademibokhandeln, typ inget glassplitter.

Pelle plutt PruO har beställt PruGLAS av glas....glasglas alltså... de kommer att vara personliga och uppmärkta med PruLEJONET och PruARNAS respektive namn. Kostnaden förväntas bli 20-50kr.

Torsdagen den 16 februari städades förhoppningsvis kasquen eftersom PruO hotade med att om det inte dök upp folk och städade skulle han stänga och låsa den och vara sur. Enligt PruO (mån 20/2) blev kasquen "vacker".

För Garderoben gäller i fortsättningen att vi sätter upp en skylt med följande lydelse:

 
          VI KAN TYVÄRR INTE ANSVARA FÖR INLÄMNADE
          PERSEDLAR OM GARDEROBSBRICKAN SAKNAS
          HAR DU TAPPAT DEN FÅR DU VÅNTA TILL SIST
          OCH SE OM DINA GREJER FINNS KVAR

I övrigt gäller följande:
Innevarande vecka har Handels sitt så kallade dödsryck, Se bifogad lapp och observera att det är felaktigt datum(-1) (Äh det var nog ändå inte så kul...)

ONS 22 Februari.Tidningen 90-tal har arr hos OSS. Vi tar inträde 30-kr(ojoj).

LÖR 25 Februari är det fest. Den ökända ISLOSSNINGEN. Ett NF-arr i BÖL. Vi MÅSTE gå säger (f) som sitter brevid mig och längtar efter CIDER. Den kostar 149:-. Vi får väl se hur många som orkade gå dit...P-linjen har texmexkör samtidigt i trädgårdsvillan och det är tänkt att QM/PRU skall bevista även den...

MÅN 27 Februari till 2 Mars är det Frescati philmdagar. Och mitt i dessa, Onsdagen 1 mars, har vi PUB som vanligt förutom vissa regler. Filmgäster får gå ut till puben men inte tvärtom. Intäkterna i puben under philmdagarna går till Philmdagarkostnaderna i första hand och sedan får mästerierna dela på smulorna som blir över....se bifogad lapp.

LÖR 4 Mars ere ACADEMIC CHAMPIONSHIP IN DOUBLE PIMPLING
Enligt di äldre typ PO är detta en riktig höjdare......se bifogad lapp.

Lör 11 Mars ere DEN TÖENDE SKIDLÖPAREN se bifog lapp

Prelinärt Valborgs program:

28 April är det squtt på Teknis (Äläqtrik Banånna BÄnd med bl.a Lars Åberg, Klas Möllberg och Jan Schaffer
29 April På FM är det Brännboll på Frescati JF arr kombineras med en sillis på JF. 1600 börjar pubrundan med att de "små" pubarna öppnar. 1900 öppnar de "stora" pubarna och bussarna börjar gå. C:a 2300 avslutas pubrundan med en eller två slutpubar som har öppet till ca 0200.

30 April är Valborgsmässoafton (om ni inte visste det redan) På Valborg får ingen åka till Uppsala utan det är obligatorisk närvaro vid Valborgsfirandet i Stockholm för alla studerande vid Stockholms Universitet.
(De stockholmsstudenter som ändå åker till Uppsala haffas av polisen. :-) )

Dagens arr är:      0900-1330 Drakbåtstävling
             1400 samlimg för fanborgsmarsch till Skansen
             1500 tal och mösspåtagning på Skansen
             1600 spex på Skansen
             1900 Sittning på Skansen främst för dem som deltagit i
             Drakbåtstävlingen
På kvällen kommer Skansen och Gröna Lund ha öppet med speciella priser och arrangemang för studenter. Gröna Lund stänger 2400 och Skansen stänger för inpassering kl 2400, utpassering ca 0200.

1 Maj är det vårbal i stadshuset som börjar 1800 med Eftersits på hemlig plats som börjar ca kl 0100.

17-19 Maj är det MAJÖLFESTIVAL och då får gärna QMs marskalkar jobba, Calle Jurell kommer och babblar om detta vid ett senare tillfälle.

(Här följer anteckningar av I-D)
Mia undrade om vi skulle arbeta till Ett i fortsättningen.(Med lidande blick). Robban uttalade sig om"till-ett-jobbande". Det gick tydligen inge bra. Men va'fan Robban va'ju med...
1855 gick PruO sin väg....han gick väl och rakade sig(nej det gjorde han först på måndagen...men nu en vecka senare är han åter en pubertal varulv)

Det var det hele. När mötet var slut gick alla djärvt dit inga människor gått tidigare.....IN I osv

Stefanus


Inskrivet av P-O


qm-camp