Phörsta QM-mötet den andra i nionde nittonhundranittiofyra.

By: Mattias Jansson


Phörsta QM-mötet den andra i nionde nittonhundranittiofyra

1.      Mötet förklaras öppet av Q-mästaren Matte

2.      Kvällens Härold blev Tessan, men ändå sitter jag här o skriver...

3.      Förkör Philm. 6 pers anmälde sig, o de va Ullis, Mia, Sherri, Nisse, Lollo, o jag. Philmen kommer vara "Sunes Sommar".

4.      Borås- Det har vatt ett djävla tjat om det, men sista anmälningen är på det 13:e september. (Sexmästeriet i Borås, BG: 880-4106)

5.      Kasquen byggs om!! Pelle PrUO informerar att de som kan hjälpa skall komma till Nobelhuset på Måndag, dvs idag... men ni kan väl ringa honom om ni har några frågor (tel. 323830)

6.      PrU Sport äro varje tisdag kl 1430-1530 i freskatihallen, de e bara dyka upp!
         Det vore kul om folk dök upp på
PrU Frukost klockan 0800 till 0900 på måndagar...

9.      BÅNGAR.
                  Gamla bongar gäller t.o.m. den andra SQUTTET, alltså gäller det att konsumera dem. Man kan antigen växla in dem till matkuponger, eller så kan ni supa upp dem, eller om ni vet att det är omöjligt att dricka sjuhundrafemtiotre stora stark så kan ni ge bort dem till andra som kanske kan...
                  Enligt det som vi bestämde på QM mötet kommer de
NYA BÅNGARNA delas ut efter puben, dock bara fyra stycken. Resten får ni köpa av mig eller Ullis på själva pubarna á fem (5) kronor. Vi kommer att vara på pubarna klockan 1800 till 1900 varje dag, men jag kan inte lova att vi kommer att vara där hela natten. Alltså, om ni vill köpa bångar av oss så skall ni se till att ni är där när vi är där.
                  För tillfället kommer det inte finnas ngn gräns på hur många man kan köpa, men jag och Ullis kommer att ha koll på hur många som vi säljer.
                  Gamlingar får inte köpa bångar, tyvärr, men personalpriset finns ju fortfarande... Samma kommer att gälla för att köpa bongar till kompisar utanför QM- köp dem en personalöl istället, annars kommer vi att gå back.

10.      Alla fick varsin värva-personal-lapp att sätta upp i Squttområdet, men jag slarvade med tejpen...

11.      För dem som är intresserade kommer DJ kosta 450 riksdaler för QM/kväll

12.      Detvar snack om att ha mer klassisk rock/dans-musik på Onspuben, och på den fronten får vi se vad som händer- jag håller på att återknyta kontakter med Kårspexet och fiksha nya kontakter med Musikhögskolan- vi kanske kan få tag i röjiga gratisband som vill spela framför våran ultrapublik... som sagt, jag jobbar på det.

13.      Oj, jag glömde punkt 7 o 8.
           7.       VEMDALEN:           Vi har 14 platser kvar, priset ligger på ca 570 kronor för 4 dagar sovplatz och liftkort. Student Ski Week är mellan 950115 till 950119. Det kommer att tillkomma kostnader för själva resan, men jag kan inte tänka mig att det blir mer än 200 spänn eller liknande.
          8.       BYTESQUALAS   17/9
                    Festkommitténs medlemmar äro Ullis, Anette, Mia och Robban.
                    Anmälningar skall komma in
SNARAST om ni vill va med på sittningen. Absolut senast anmälningsdag är onsdagen den 14/9, men då kommer ni att inte få ngn medalj (99%).

14.      QM-möten kommer att vara varannan fredag innan Squttet, kl 1800. Alla aktiva inom QM skall närvara, och om ngn inte kan komma skall den personen ringa och säja till. Annars kan det tillkomma kostnader för denne person, om vi hade fixat mat till alla och sånt.
           Gamlingar!- om ni vill komma till ett möte SKALL ni ringa och säja det till oss. Vi kommer nämligen att anta att ni inte kommer när vi fixar förkör och sånt.

Alltså,           Aktiva: ring och anmäl om ni inte kommer
  Hjonar: ring och anmäl om ni kommer

15.      Sist så stod Robban upp och gav "Kvällens QM fyllo" kepsen till mig, att tillhandaha tills jag ser ngn lämplig person på en fest som förtjänar det.

16.      Mötet förklaras avslutad av Q-mästaren Matte.

17.      IN I DIMMAN...
Matte


OCR:at och korrekturläst av P-O


qm-camp