Nygamla bilder

På den sista QM festen fick jag låna en massa bilder, två album och en stor plansch för att lägga in på QMs hemsida. Det blir ett stort jobb som kommer att ta lite tid.

Här tänkte jag dock posta ett meddelande varje gång det finns något nytt att se.

Idag fotade jag planschen från 92. Den är för stor för att skanna i min skanner, men jag kommer skanna delar av den senare, så att bilderna kan synas tydligare. Just nu har jag laddat up fotot av planschen, och en krympt version för att spara bandbredd.

Planschen kan hittas här.

Planschen

6 reaktioner på ”Nygamla bilder”

  1. Planschen är nu inskannad. Jag gjorde åtta del-skanningar och satte sedan ihop dessa. Det var inte enkelt att få bitarna att passa ihop exakt, men jag har gjort så gott jag kunnat. Hoppas det duger…

  2. Nu finns alla 144 bilderna som var värda att publicera.

    Det fanns några bilder i bunten på enbart klubbare på klubbaktivititer, men de får faktiskt klubbarna skanna in själva och lägga på en egen sida. Trots allt så finns det ändå en hel del bilder på fula klubbare, som jag har tagit med.

    Sen var det några bilder som inte föreställer någonting, eller som var lite för avslöjande, och de har ej heller kommit med. De som är nyfikna får gå och titta på dessa bilder på kåren.

Lämna ett svar