Guinness kranen

AAARRRRGGGHH! 😯

Guinness kranen har blivit bortmonterad från QMs bardisk. Att kunna dricka Guinness på Onsdagspuben var mycket viktigt för mig. Nu är det nöjet förstört! 🙁

DET VAR BÄTTRE FÖRR!!! 😛

En reaktion på ”Guinness kranen”

  1. Aj faen, är det så illa – Oh tempora, Oh Mores! – En smärre skandal om du frågar mig (trots att jag enbart har råd med ful-öl)
    Starta kampanjen ”Vi Vill Ha Guinness Kranen Tebax!”, eller VVHGKT, för dom av er, kära Qossor som har en förkärlek för akronymer.

    Ja, det VAR bättre förr!

    P.S. Jag håller som bäst på att arbeta med en ny site (många sidor blir det…) som med lite arbete, och en gnutta tur bör vara uppe snart. Jag har hämtat inspiration (och kod) från QM sidan, och tackar därför Yngve i disclaimern. Jag vill bara veta hur jag får ordning på menyknapparna, som är mina egna bild-knappar. HHör av dig Yngve.! D.S.

Lämna ett svar