Märken, T-shirts, mm

Hej allihopa!

Jag sitter och funderar på om inte QM kunde fixa ett litet galleri för alla märken, T-shirts och onsdagspubs reklam som har designats genom åren. Det finns en hel del godbitar att hämta där. Vem kommer inte ihåg Odds fantastiska reklam? Förtjänar inte dagens QMare att skåda dessa mästerverk, och andra?

Om inte annat så kan ett sådant galleri tjäna som inspiration för kommande PR- Mästare.

Det finns utrymme på min hemsida för sådana bilder, ifall det är utrymme som saknas. Annars så finns det en uppsjö med gratis hemsidor.

Kan det vara något tror ni? Någon?

3 reaktioner på ”Märken, T-shirts, mm”

 1. Scanna Overallen.

  Jodå Nisse. Jag har oxå funderat på detta. Men jag har varit
  lite handikappad, då jag inte äger en scanner. Jag hjälper
  gärna till med lite äldre märken m.m. Jag är stolt ägare av
  vad som antagligen är det första QM-tygmärket. Detta märke
  är bra mycket fulare än de du senare designat.

  När QM-siten var aktiv, (Jag hoppas den blir det igen, ifall
  tillräkligt många bryr sig…) så fanns där mest dåligt
  inscannade fotografier, samt en ENVOYS alvv valaffisch. (Kalles Kaviar)

 2. Odd intresserad

  Jo, det är så här. Jag har pratat lite med Odd, och han är ganska intresserad. Vi skall bara fixa tid att sammanställa affischerna/märkena och planera hemsidan lite. Det vore utmärkt om man kunde lägga in de allra första märkena på nätet också. Jag tycker mig minnas en pärm i Kårhuset med diverse designer arkiverade inuti…

  Med lite tur så får QM en konstig (ha! ha!) hemsida så småningom.

 3. Fältguide till medaljer

  I början av 90-talet hade vi ett projekt som gick ut på att vi skulle göra en fältguide (att ta med på fester t ex) till alla medaljer i kårsvängen. Kanske finns någon rest av det någonstans.

  Mors

  Fredrik Sand

Lämna ett svar